// Evan's Official Blog
Benci lelaki yang 'over' talkactive !
Aug 10, 2012 | 1Superstar (s)!



Assalamualaikum , Hey Syuq Here ! HAHA :) Hmm , Hari ni aku nak berleter dekat hampa sat . Dalam kelas aku , 2KPG , 99.9 % budak lelaki memang over talkactive ! Ergghh ! Hate them . Really kay ! Plan mereka nak melawak ja , tapi melawak mereka tu secara kasar tau tak ! Aku benci lah kalau orang melawak style tuh ! Tak fikir perasaan orang ! Ergghh , memang hari ni aku stalk lah dengan diaorang tuh . Memang teramat teramat geram sangat sangat . Hanya allah yang tahu k ! Nak buat dia tapi dia tuh badan macam 'king kong' . Tu yang tak berani ! Kalau lah dia badan besar semut ke , Berani ahh aku buat dia . Siap sepak masuk dalam tong sampah pun boley lah . Hari ni memang depa buat aku hilang sabar ! They bullying me kay ! They are devilish ! I really hate them ! Hampa nak tahu tak depa buat apa dekat aku hari ni ?! WTF ! Aku memang fucking ahh deorang tuh . Tak respect perempuan langsung ! Like a bitch ! they took my bag hanging on the fan then they hide my pencil box ! Fuckng this SHIT ! Aku memang hilang sabar hari ni . Kay , mungkin sekarang aku tak boleh nak sepak diaorang , tumbuk diaorang . one day I will get revenge on them ! by way of smooth ! Wait and See guys ! Assalamualaikum !

*Sorry kay sebab ada perkataan yang tidak disenangi . Saya memang double triple geram dekat diaorang ! Sampai tak tahu nak buat apa dah ! Sekali lagi I'm Sorry for that harsh words :'(


Older Post | Newer Post
The Disclaimer



HELLO ! You jumped here and big clap for you because step here . Call me Syuq or blalaa . I am a student of Tengku Budriah as you know I've booked a ticket for PMR 2013 :) Turning 15 next year and will rarely online . So please respect me and my blog . Do Follow me , love ya :)


Updates : Assalamualaikum PEEP's . Lamanya tak blogwalkinggg :( .

Instagram

Diary About Site

My Heroes!


My Honey Boo


Let's Talk!



Like My Page !


Past


  • Photo Entry : Berbuka puasa dengan 'cikgu gedik' ...
  • Diharapkan agar awak berubah , KAWAN :'(
  • Woow , Lamanya tak berblog !

  • The Credits!

    Header by : Qistina
    Full Edited : Syuq Evan's