// Evan's Official Blog
Netbook rosak :'(
Aug 11, 2012 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum . Hey Syuq Here ! Hari ni aku sedih sangat kay . Please make me laugh please ? :'( Hampa nak tahu tak pasai pa aku sedih . Netbook kesayangan a.k.a Cheetah Pink aku rosak :( Menyesalnya bagi adik-2 aku guna . Tengok apa dah jadi :'( ROSAK !!! Nak buat macam mana nih weyhh ? Rosak nihh . Nak on tak boley . Sedih gila . Adik-2  aku memang cari nahas aa . Aku dua hari dah tak cakap dengan depa . Padan Muka hampa ! Orang bagi guna netbook ingatkan depa buat benda berguna tapu 'HAMPEH" ! Aku pun cari nahas jugak . Tetiba bagi adik-2 aku main . Maw tak jangn harap kay adik-2 aku nak sentuh netbook aku . Tengok pon tak boleyy cekk . Tapi awad kemarin aku bagi depa main ? :'( Sedih walawehh . Dah la dalam netbook tu banyak benda penting ! Aku geram lah ! -,- Tengok la kak hampa nak mengamuk nanti ! Tak tengok lagi kak depa mengamuk ! Okeyh , Sedih , Sedih , Sedih . Dua hari aku menangis sebab netbook aku . Hmm . Apalah naseb aku . Dahlah netbook tu aku daapat . Aku sayang gila kot netbook tuu ! :'( Okeyh lah ! Tak da mood nak type banyak-2 pasal NETBOOK aku . Tak pasal-2 teriak sat g ! 
*Sorry kay tunggang-langgang ayat :/ Aku memang tak da mood nak update tapi saja boring :) Update p lah kan . Dan NASEBLAH mak aku ada laptop . Boley lah aku menumpang laptop dia sebelum netbook aku dibaikpulih ! Tengoklah ! Kalau netbook aku okey nanti . Serious kawan aku pun aku tak bagi sentuh cikkk ! 


Older Post | Newer Post
The Disclaimer



HELLO ! You jumped here and big clap for you because step here . Call me Syuq or blalaa . I am a student of Tengku Budriah as you know I've booked a ticket for PMR 2013 :) Turning 15 next year and will rarely online . So please respect me and my blog . Do Follow me , love ya :)


Updates : Assalamualaikum PEEP's . Lamanya tak blogwalkinggg :( .

Instagram

Diary About Site

My Heroes!


My Honey Boo


Let's Talk!



Like My Page !


Past


  • Saya suka , Saya suka ^_^
  • Benci lelaki yang 'over' talkactive !
  • Photo Entry : Berbuka puasa dengan 'cikgu gedik' ...
  • Diharapkan agar awak berubah , KAWAN :'(
  • Woow , Lamanya tak berblog !

  • The Credits!

    Header by : Qistina
    Full Edited : Syuq Evan's