// Evan's Official Blog
Raya (Y)
Aug 12, 2012 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum Rindu :D You miss me ? I miss you a lot kay ! Hey hey , Syuq here ~ Haha , Hampa perasan dak yang hari ni aku asyik update je dekat 
BLOG , TWITTER , FACEBOOK :)*nak promote sat . Hm , mungkin mood hari ni baik 'kot' . Pagi tadi memang tak da mood sebab adik-2 menggong aku tuu u___u . Hee ~ Tapi takkan pasal dia sorang mood aku tak baikk . Ergghh , Sorry to say kay ! 
K , cukup lah merepek sikit-2 :)

Back to the main topic .

Raya , Aku dulu excited sangat nak raya . Tapi tetiba sekarang ni , macam tak nak raya ja . Hmm , why ? Adakah aku rindukan seseorang ? Aku pun tak tahu apa masalah aku . Rasa macam ada sesuatu yang tak lengkap . Dan yang tak lengkap tu tak tahu apa dia ! Ya Allah , Please help me ! Kawan -2 aku semua raya ni bawak boyfriend datang rumah . Aku :/ Haha , Nothing ! Biarlah . Bukannya nak mati pun tak de boyfriend's . Ada kawan pun cukup lah . Thankss to my friends sebab depa nilah yang buat aku gelak hari-2 :) I love you like  ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ ! haha . Okeyh la sampai sini . Nak berbuka dah . Nak minum air dua tiga gelas :D Assalamualaikum Cinta . Bye :) 


*Mungkin ada hikmahnya aku rasa macam tu :) Kuasa allah , manah kita tahukan . Kita hanya merancang , Allah yang menentukan segalanya . Kbye . A million thanks to you all for reading my entries . Really Appriciate this . Cheers to you lots !


Older Post | Newer Post
The Disclaimer



HELLO ! You jumped here and big clap for you because step here . Call me Syuq or blalaa . I am a student of Tengku Budriah as you know I've booked a ticket for PMR 2013 :) Turning 15 next year and will rarely online . So please respect me and my blog . Do Follow me , love ya :)


Updates : Assalamualaikum PEEP's . Lamanya tak blogwalkinggg :( .

Instagram

Diary About Site

My Heroes!


My Honey Boo


Let's Talk!



Like My Page !


Past


  • I can live without you ! :/
  • Netbook rosak :'(
  • Saya suka , Saya suka ^_^
  • Benci lelaki yang 'over' talkactive !
  • Photo Entry : Berbuka puasa dengan 'cikgu gedik' ...
  • Diharapkan agar awak berubah , KAWAN :'(
  • Woow , Lamanya tak berblog !

  • The Credits!

    Header by : Qistina
    Full Edited : Syuq Evan's