// Evan's Official Blog
Apa Sudah jadi Dengan muka Edry KRU ??? Ops .
Sep 18, 2012 | 0Superstar (s)!

                                     
Assalamualaikum . Haaiii peeps :* HOT NEWS READERS . Tak baca rugi k . xD 
Btw sebelum tu aku nak bagitahu dekat korang yang hari ni aku SYIOK sebab Afiq nak Skype dengan aku ! HAHA . Hope jadi kay . Nak tengok mukaa kedinggg I . Hmmm . AWESOME !!!! 
*dok syiok la sangat . Sat lagi tak jadi nak Skype dengan dia merana aku*  

Kembali kepada Tittle asal k . Jangan mengarut dekat sini . *doakan aku k supaya KEDING aku mauu Skype dengan aku*

KL, 18 SEPT 2012: Sudah menjadi adat dalam dunia seni hiburan tempatan, setiap kali munculnya sesebuah kumpulan vokal atau muzik baru, sudah pasti ahli kumpulan yang memiliki wajah yang tampan atau jelita lebih mendapat perhatian daripada peminat.

Malah, media pun terutama sekali majalah lebih gemar menggunakan mereka ini sebagai penghias kulit hadapan. Kalau Murai Batu nak beri contoh, mungking terlalu ramai rasanya.
Jadi, tidak hairanlah ketika di awal kemunculan kumpulan trio adik-beradik, KRU yang dibarisi Norman, Yusry dan Edry, nama Yusry lebih menjadi perhatian peminat. Betol tak ?

Namun, selain Yusry, Edry juga boleh dikatakan berjaya menyaingi ketampanan wajah abangnya si Yusry itu.
Pun begitu , murai batu terkejut apabila diberitahu tentang kisah terbaru tentang Edry tatkala dia pulang dari rumah terbuka KRU yang telah diadakan di kediaman Norman pada penghujung minggu lalu.
Menurut teman Murai Batu itu, dia amat terkejut apabila melihat wajah Edry yang boleh dianggap berlainan. Dengarnya, wajah Edry tidak lagi seperti dahulu yang mana perbezaannya jelas ketara dapat dilihat di bahagian HIDUNG Edry. Hah, biar betul?

Ditanya apa sudah terjadi, teman Murai Batu itu tidak tahu apa yang berlaku. Namun, ada desas-desus mengatakan Edry telah melakukan sesuatu untuk kelihatan lebih tampan dan nampak lebih muda.
Apa? Takkanlah Edry dah buat hidung kot? Pun begitu, ada juga sumber mengatakan wajah Edry kelihatan berbeza dek kerana dia kini sudah semakin kurus dan cekung di bahagian muka. Sebab itulah, wajahnya berubah dan sudah jadi lain. Selepas dengar cerita ini, Murai Batu membanding wajah Edry yang dulu dan sekarang. Ternyata, amat berbeza. Apa kes pun, Murai Batu nak tahu jugalah jawapan dari Edry sendiri. Benarkah wajahnya sudah berubah terutama sekali di bahagian hidung . ..... 
THE END OF THE STORY 

Credits : Murai Batu


Kalau korang nak tengok muka Edry KRU . Please CLICK HERE .
Makin ramai kulit artis tempatan semakin putih gebu. Aku pon nak jugalah xD . Gedik k gedik . Tapikan korang tak pelik ke tengok muka dia ? Nampak dekat pangkal hidung lain sikit . Mata dia tenggelam, mcm org buat kimo , tak berbulu sgt..ker dia buat bedah kat area kening, tinggikan tulang kening, supaya mata nampak dlm kot.. Wallahualam . Assalamualaikum and Thanks For Reading Sayang :* 
Older Post | Newer Post
The DisclaimerHELLO ! You jumped here and big clap for you because step here . Call me Syuq or blalaa . I am a student of Tengku Budriah as you know I've booked a ticket for PMR 2013 :) Turning 15 next year and will rarely online . So please respect me and my blog . Do Follow me , love ya :)


Updates : Assalamualaikum PEEP's . Lamanya tak blogwalkinggg :( .

Instagram

Diary About Site

My Heroes!


My Honey Boo


Let's Talk!Like My Page !


Past


 • Pelajar Dibenarkan Membawa Telefon Bimbit ke Sekol...
 • "GENTLEMAN" kah ?
 • Happy Birthday Che Syazana Anak Ten !!!
 • Happy Birthday Nur Malissa Anak Pak Din :D
 • Kawankah kita ? ;')
 • Afiq Danish :*
 • Elfira Loy tak nak cium Randy Pangalila ?
 • Photo Entry : Happy Eid ;)
 • Facebook VS Twitter
 • ♥ Raya Ouh Raya ♥

 • The Credits!

  Header by : Qistina
  Full Edited : Syuq Evan's