// Evan's Official Blog
Facebook VS Twitter
Aug 20, 2012 | 0Superstar (s)!





Handsome tak One Direction nih . Omoo ! Meltingggg a lot kayy :D *Back to            original topic*

Assalamualaikum Sayanggg :* Anyonghasaeyo :* Sawasdee-kaa~:* Hello :*
Eh , Eh . Budak Facebook masuk Twitter lah :D Kurang asam le kawan aku nih . Hadoi . Hmm, Actually aku dah active Twitter :) Facebook boley blah ! Aku benci dah Facebook . Hm , Don't know why -.-' . Maybe Facebook nih tak sesuai dengan jiwa aku kot :DD .  Benci Kau ! Twitter nih lain . Kalau kau nak terasa kat twitter memang taklah kan . 1 saat satu tweet . Pandai-2 hiduplah di Twitter nih . HAHA ! Sapalah nak terasa . Tweet yang membawa nasihat je . Ataupun dengan crush . *Jelous! Heee~ Aku kalau boley nk deactive je Facebook ni . Tapi kawan2 aku pulak punya pasal -,-' tak reti guna twitter ! Diaorang tak bagi deative facebook ! Hadoii . Fadeup kay fadeup !  Tapi tak palah . Genaa kann :) Hm. Apa lagi ekk nak cerita dekat korangggg . Hmmmm . A'aaaa . Aku nak cerita sikit pasal minah sorang nih dekat Twitter . Perghh . Memang cari nahas la dia ni . Aku ni nak kata HOTSTUFF . Tak langsung . Tapi ada jugak la orang buat Fan Club membabi aku . Memang lah ! Aku panassss betul . Korang tahu tak diaorang buat apa . Diaorang buat hastags #Forever******** ! Memang sial lah kan . Aku tak kenal pun betina tu . Tetiba je kata aku rampas boyfriend dia . Satu lagi boyfriend dia pun aku tak tahu yang mana ! then buat benda babi macam tu . Erghh . Menyampah kot . Tapi naseblah BOYFRIENDS dia tu buang dah hastags tu . Perempuan tu baru terkial-2 nak minta maaf dekat aku . Asyik tweet " RT : @Syuq_Evans : I'm sorry kay :'( I tersilap orang :'( Sorry again . Hmm . Tapi takpalah . MEMINTA MAAF sudah memadai buat aku . Aku tak tak suka berdendam . Tapi kalau ada orang cabar aku . Aku akan buat ! :) Hm . Setakat ni ja kot story aku malam ni . Tak de mood nak typoo :/ Hm . Kbye . Bye-2  :) 


Older Post | Newer Post
The Disclaimer



HELLO ! You jumped here and big clap for you because step here . Call me Syuq or blalaa . I am a student of Tengku Budriah as you know I've booked a ticket for PMR 2013 :) Turning 15 next year and will rarely online . So please respect me and my blog . Do Follow me , love ya :)


Updates : Assalamualaikum PEEP's . Lamanya tak blogwalkinggg :( .

Instagram

Diary About Site

My Heroes!


My Honey Boo


Let's Talk!



Like My Page !


Past


  • ♥ Raya Ouh Raya ♥
  • Hangout berbuka puasa kali ke-2 (Andaman Cafe)
  • Raya (Y)
  • I can live without you ! :/
  • Netbook rosak :'(
  • Saya suka , Saya suka ^_^
  • Benci lelaki yang 'over' talkactive !
  • Photo Entry : Berbuka puasa dengan 'cikgu gedik' ...
  • Diharapkan agar awak berubah , KAWAN :'(
  • Woow , Lamanya tak berblog !

  • The Credits!

    Header by : Qistina
    Full Edited : Syuq Evan's