// Evan's Official Blog
Elfira Loy tak nak cium Randy Pangalila ?
Sep 7, 2012 | 0Superstar (s)!

Elfira Loy Tolak Permintaan Cium Daripada Randy Pangalila


Assalamualaikum 
Hai peeps ;) . Lamakan aku tak online blog . Haritu bosan tapi dah rindu pulok tak buka lama . Apolah aku nih . Kacang lupakan kulit ! Hmmm . Aku ada teka teki kat hampa taw . Sapa dapat jawab diaaa memang BRILLIANT :D Dan aku akan bagi hadiah special punyaa . Nak tahu hadiah apa ? Korang baca entry aku dulu okeyh ! Teka tekinya ialah " LEMBU APA ORANG SELALU CARI ??  BTW hampa jelaskan story kita petang ni aapa ? TAJUK BESAR PUNYA : Elfira Loy tolak permintaan 'KISS' dari Randy Pangalila ??? Biar betol ? Apesal dia tolak ekh ? Nak tahu jom baca kayy .


KUALA LUMPUR, 6 SEPT 2012: Enggan mengikut syarat yang ditetapkan Randy Pangalila, pelakon remaja, Elfira Loy telah menolak permintaan daripada pelakon seberang itu yang mahukan ciuman manja daripadanya.
Namun, demi bantuan yang sangat diperlukan daripada Randy Panggalila, Elfira Loy cuba memenuhi permintaan daripada jejaka itu dengan menciumi tangannya sendiri yang sebelum itu dilekapkan ke pipi aktor tersebut.
Walau bagaimana pun itu hanyalah salah sebuah babak yang dilakonkan mereka sebagai peneraju utama filem Dalam Hati Ada Taman arahan Michael Ang yang mana penggambarannya telah pun dilakukan di kota Paris.
Bercerita mengenai penglibatannya di dalam filem tersebut, Elfira yang sudah 2 kali bekerjasama dengan Randy memberitahu, terdapat beberapa babak-babak romantik yang mendebarkan dirinya apabila digandingkan bersama jejaka macho dari Indonesia itu.
"Sebenarnya mudah sahaja bekerja dengan Randy kerana kami serasi dan sekepala untuk melakukan beberapa babak di dalam filem ini. Malah hampir semua babak yang kami jayakan dilakukan dengan reaksi yang natural tanpa melakukan apa-apa rehearsal kerana kami sama-sama suka ikut flow situasi waktu itu.
"Cuma ada beberapa babak intim bersama dia yang membuatkan saya berdebar-debar kerana sungguh saya tidak pernah lagi bercinta. Malah kadang-kadanga rasa kelakar pun ada bila melakukan babak romantik bersamanya,"katanya kepada murai.com.my ketika ditemui di majlis rumah terbuka Indigital Sdn Bhd dan Cube Film di Pusat Komuniti Bukit Bandaraya, Bangsar, malam semalam.
Sebelum ini, Elfira dan Randy telah pun bergandingan sebagai pasangan kekasih di dalam telemovie Mimpi Sampai Ke Bintang. Mengenai perkembangan terbaru, Elfira bakal menjalani penggambaran drama epik bersama pengarah Datin Paduka Shuhami Baba tidak lama lagi .

Sumber : MURAI

DONE ! Hampa dah tahu sebab dia tak nak KISS ? Haaa , bagus laa dah tahu . Tak payah aku nak expainkan dekat hampa :D AND . Hampa dapat jawab tak teka teki aku ? Sapaa dapat jawab PUT YOUR HANDS UP ! Haha , Kay aku serious nih . SERIOUS ! Sape dapat jawab sila comment entry nih okay . Dan aku Akan Bagi hadiah dekat hampaa . Nak thu hadiah apaaa ?  JENG JENG JENG .... hmmm , besok-2 lha aku bagi tau hadiah dia apa kay . Hampa bagi thu jawapan dia dulu . Baru aku post dekat hampa . Tapi kalau yang duduk dekat KL , Peneng , Pahang tue . Hampa mae la turun PERELIGH kalau nak hadiah ! HAHA . *kejam dak?* Okeyh la woi , Terpaksa chow dulu sebabnya mak aku dah memekak dekat dapur suruh aku goreng ayam . Yummmyummm . DELICIOUS .. Btw a million thank I give to youuu .cause sudi datang belog saya yang tak superbbbb nih ;') *terharu* . Byee , Buttt : , Dear Hatter , *kisskiss* see you later :* Tralalaaaaa . 


Older Post | Newer Post
The Disclaimer



HELLO ! You jumped here and big clap for you because step here . Call me Syuq or blalaa . I am a student of Tengku Budriah as you know I've booked a ticket for PMR 2013 :) Turning 15 next year and will rarely online . So please respect me and my blog . Do Follow me , love ya :)


Updates : Assalamualaikum PEEP's . Lamanya tak blogwalkinggg :( .

Instagram

Diary About Site

My Heroes!


My Honey Boo


Let's Talk!



Like My Page !


Past


  • Photo Entry : Happy Eid ;)
  • Facebook VS Twitter
  • ♥ Raya Ouh Raya ♥
  • Hangout berbuka puasa kali ke-2 (Andaman Cafe)
  • Raya (Y)
  • I can live without you ! :/
  • Netbook rosak :'(
  • Saya suka , Saya suka ^_^
  • Benci lelaki yang 'over' talkactive !
  • Photo Entry : Berbuka puasa dengan 'cikgu gedik' ...

  • The Credits!

    Header by : Qistina
    Full Edited : Syuq Evan's