// Evan's Official Blog
Kawan Bertukar MUSUH . Sweetnya .
Nov 19, 2012 | 0Superstar (s)!



Tumblr_mdpjj8xbxm1ql9whbo1_500_large

Assalamuaalaikum Kawan/Musuh xp .
Apa khabar ? Sihat ? Aku malam ni sakit . Korang tahu sakit apa ? SAKIT HATI . Dah tahap kritikal ni weh . Siapa nak tolong belikan aku ubat ekh ? Ubat dia satu ja . "jangan bagi aku tengok muka dia means kawan merangkap musuh aku"  . Tapi kalau nak bagi aku mati cepat "korang bawa dia jumpa aku" . Confirm aku mati sebab apa ? Sebab histeria tengok muka dia xD . Kannnnn ? Hmmm . Mesti korang kata aku gila malam ni kan ? YES . Memang aku dah naik gila hari ni . Aku cuba faham perasaan kawan aku . Tapi dia dok kutuk aku juga kan . Hmm . Memang tak sedar diuntunggg ! 
Dear KAWAN . Cukup-cukup lah hang kutuk aku . Hang tau dak kalau hang tak suka kawan dengan aku just sayinggg ok ! Tak payah kutuk bagai . Memang hang tak matured ! Aku dah habis sabar dengan perangai hang weh . Aku tau hang ni pandai sangat berlakon . No wonderlah kawan kita yang lain tak perasan perangai kau yang "weird" tu kan :) . Tak apalah kawan . Hang mampuu buat aku macam ni . Aku takk mammmpuuuu . Sebab aku ingat persahabatan kita sejak DARJAH 4 . Okay hang nak kutuk aku SILAKAN :) Aku tak kesah . Tapi kalau nak kutuk pon janganlah bagi TERKANTOI dekat aku tau . Muuuaahhh sikittt PIPI tuuuuu :*** ! Hang kata aku kutuk hang ? Sorry to say lah . " MEMANG AKU KUTUK HANG PON.PUAS HATI? "  Dan satu lagi weh , Aku akan ingat ayat yang hang kata dekat geng kita dulu masa kita dua bergaduh dulu . Ingat . Aku akan ingat ayat tu until JANNAH yaaaaaaa sayangggg ! 
" DAHLAH WEH . AKU TAK PERLUKAN KAWAN MACAM "SYUQ" TU . RAMAI LAGI AKU BOLEH CARI " .

"One more , Setakat nak balas dendam dekat aku dengan tak jemput aku p rumah tok hang buat BBQ aku tak hairan la woi . Pergi kebun lagi baguslah daripada p BBQ dengan hang . Hang tak tau yang orang semua dok kutuk hang kan :) Orang yang hang dok cerita pasal keburukan aku tulah dok cerita ALL pasal hang kutuk aku . " Okay bye BITCH :) *kisskiss* "


Older Post | Newer Post
The Disclaimer



HELLO ! You jumped here and big clap for you because step here . Call me Syuq or blalaa . I am a student of Tengku Budriah as you know I've booked a ticket for PMR 2013 :) Turning 15 next year and will rarely online . So please respect me and my blog . Do Follow me , love ya :)


Updates : Assalamualaikum PEEP's . Lamanya tak blogwalkinggg :( .

Instagram

Diary About Site

My Heroes!


My Honey Boo


Let's Talk!



Like My Page !


Past


  • Azam Saya Untuk 2013 ! ='D
  • Take Care Cikguuu !
  • Photo Entry : That's call FRIENDS .
  • Istanbul Aku Datang !
  • Single *Kembali .
  • Time Exam ! So Funny .
  • Back to normal .
  • PSY menari "separuh bogel" 'Gangnam Style'
  • Gambar Aliff Aziz BERCIUM dengan penuh penghayatan...
  • Anne Ngasri Rahsia Punca Putus Cinta Aliff Aziz

  • The Credits!

    Header by : Qistina
    Full Edited : Syuq Evan's