// Evan's Official Blog
Photo Entry : Kenangan itu MANIS .
Nov 21, 2012 | 4Superstar (s)!



29614_446523612050721_1309714543_n_large


Assalamualaikum ..  Hai Hai ! Hello ! Hello ! 
Hoi korang :) Syuqrina HERE . Look at me now ! Or I kill you . Hahahahahahahaa . Korang dah makan ? Syuqrina belum lagi -,- . Sebab mak dia tak bagi makan . Mak dia suruh diet . How annoying . Aku makan salah , aku tak makan salah . What thee :) . Okay lah KAWAN . Actually seriously aku kekeringan idea nak story ok . So aku buat je PHOTO ENTRY .. Haha ! Brilliant me ? So what ? Hmmm . 

OK just STOP ANNOYING HERE . Let's story began yaa !

Weh , Jangan baca ok dekat atas tuu :p . Tu saja aku nak hiburkan hati aku yang tengah lara KELAPARAN . Hmm  . Baca TITTLE night ? Photo Entry : Kenangan itu MANIS ??
Hahahaa . Dah tak ada kerja ke apa aku ni tetiba nak Photo Entry bagai kan -.- . Sorrylah sekarang ni memang aku tak ada kerja pun . So aku buat lah benda yang BERFAEDAH sikit kan . Berblogging berfaedah beb :D . Siapa ajar entahlah kan . Tujuan aku buat photo entry ni saja saja nak lepaskan rindu aku dekat kawan kawan aku :( Rinduuu korang woi ! Dengar takk ? Nak kenal tak dengan kawan kawan aku ? Haaa , Jom ushaaa ok :* . Semuaa single .



Okay . Muka aku yang paling ANNOYING .


Kawann ke ? :D . Lawak k .


Awad muka aku nampak BULAT ? -.-


Peace No War yaa . You know me , But hell ya . You don't know my STORY ! Absulotely NOT 


Comel tak KAMI ? Hahaha , Perasan seketika ya . Jangan kata apa apa . Okay lah kawan dah pukul 10:30 . Time aku nak tengok #RunningMan ni . GARY OPPA. Wait for me yah :* . Joong-Ki Oppa pun :* Hahahaha :D . Galok nah aku . Assalamuaalaikummmmmm CINTA ! We started with a simple hello, but ended with a complicated goodbye :')




Older Post | Newer Post
The Disclaimer



HELLO ! You jumped here and big clap for you because step here . Call me Syuq or blalaa . I am a student of Tengku Budriah as you know I've booked a ticket for PMR 2013 :) Turning 15 next year and will rarely online . So please respect me and my blog . Do Follow me , love ya :)


Updates : Assalamualaikum PEEP's . Lamanya tak blogwalkinggg :( .

Instagram

Diary About Site

My Heroes!


My Honey Boo


Let's Talk!



Like My Page !


Past


  • Kawan Bertukar MUSUH . Sweetnya .
  • Azam Saya Untuk 2013 ! ='D
  • Take Care Cikguuu !
  • Photo Entry : That's call FRIENDS .
  • Istanbul Aku Datang !
  • Single *Kembali .
  • Time Exam ! So Funny .
  • Back to normal .
  • PSY menari "separuh bogel" 'Gangnam Style'
  • Gambar Aliff Aziz BERCIUM dengan penuh penghayatan...

  • The Credits!

    Header by : Qistina
    Full Edited : Syuq Evan's